Witaj na Forum Linuxiarzy
Zanim zalogujesz się, by pisać na naszym forum, zapoznaj się z kilkoma zasadami savoir-vivre'u w dziale Administracja.
Wiadomości z problemami zamieszczone w wątku "Przywitaj się" oraz wszelkie reklamy na naszym forum będą usuwane.

Regionalizacja

Zaczęty przez Nuta, Sierpień 12, 2025, 10:44:09 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Nuta

Próbuję znaleźć grupę w której mogli by się kontaktować użytkownicy w swoich regionach(okolicach), np; woj. pomorskie i w tym podział na powiaty.
   Pozostawiam informację do przemyślenia dla adminów.
Powód?
Jeżdżę w swoim regionie od firmy do firmy która by zechciała "zrobić" mi lapka z systemem linux i niestety mam problem ze znalezieniem ponieważ każdy mi odmawia bo Linuxem oni się nie bawią twierdząc że jest to system na "wymarciu"!
Potrzebuję reinstalacji, czyszczenia i ogólnej diagnozy samego urządzenia. Tam się dowiaduję, że laptopa mogą mi wyczyścić, ale na instalację Linuxa trzeba czasu. Ja czasu nie mam bo muszę wyjechać.

P O M O C Y !

Yattaman

Jaki region Cię interesuje?
Moje dailyDell Latitude 5490 (i5-8350U, 24GB RAM, 500GB NVMe) – robi ssh, robi rsync, nie robi problemów.
UHD 620 – nie gra, nie szumi, nie wkurza. Idealna. OS: CachyOS (KDE Plasma) Profil na Mastodon: @Yattaman

Zobacz najnowsze wiadomości na forum