Witaj na Forum Linuxiarzy
Zanim zalogujesz się, by pisać na naszym forum, zapoznaj się z kilkoma zasadami savoir-vivre'u w dziale Administracja.
Wiadomości z problemami zamieszczone w wątku "Przywitaj się" oraz wszelkie reklamy na naszym forum będą usuwane.

Aplikacja Spotify nie działa (MX-23.6)

Zaczęty przez mirekc, Czerwiec 20, 2025, 08:56:44 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

pavbaranov

Cóż - zdaje się w takim razie, że problem po prostu leży po stronie twórców tego oprogramowania. Jedyne co ewentualnie jeszcze do sprawdzenia, to ten snap, skoro przyznają się, że robią to oni sami. Wszak snapy miały uruchamiać się zawsze i wszędzie. Jeśli się nie uruchomi, to tak na serio - nie wiadomo nawet gdzie błąd zgłosić.

mirekc

Cytat: pavbaranov w Czerwiec 24, 2025, 07:49:43 PMCóż - zdaje się w takim razie, że problem po prostu leży po stronie twórców tego oprogramowania. Jedyne co ewentualnie jeszcze do sprawdzenia, to ten snap, skoro przyznają się, że robią to oni sami. Wszak snapy miały uruchamiać się zawsze i wszędzie. Jeśli się nie uruchomi, to tak na serio - nie wiadomo nawet gdzie błąd zgłosić.
Sprawdzałem, pisałem, ten sam problem. Mam działającą wersję klienta Spotify, mnie to wystarczy. Jak przestanie działać, to się będę martwił.

Zobacz najnowsze wiadomości na forum