Witaj na Forum Linuxiarzy
Zanim zalogujesz się, by pisać na naszym forum, zapoznaj się z kilkoma zasadami savoir-vivre'u w dziale Administracja.
Wiadomości z problemami zamieszczone w wątku "Przywitaj się" oraz wszelkie reklamy na naszym forum będą usuwane.

Gra na Debianie w PowerShell nie działa

Zaczęty przez Pliman, Grudzień 12, 2024, 03:55:07 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Pliman

Witam.
Mam prośbę o pomoc. Od razu zacznę, że nie znam się na tym nic, a nic i możliwe, że mój problem jest banalnie prosty. Nie mam pojęcia...

Otóż, mam jakiegoś wirtualnego Debiana (odpalam go w Power Shell), postawionego przez znajomego z internetu, z którym obecnie nie mogę złapać kontaktu. Na tym Debianie mam grę przeglądarkową (mocno starą). Ta gra swego czasu ładnie działała. Ale jakiś czas temu coś się skopało i nie daje się tego nijak ruszyć. Przeglądając pliki na Debianie znalazłem folder backup, z jakimiś (jak nazwa wskazuje) backupami. Tak sobie myślę, że gdyby wgrać backup, to może zaczęłoby to znowu działać. Z tym, że nie mam pojęcia jak to zrobić.

Ewentualnie, co w sumie byłoby pewnie lepsze, może mógłby ktoś mi pomóc przez jakiegoś discorda, czy coś takiego? Będę wdzięczny za pomoc.

Zobacz najnowsze wiadomości na forum