Chodzi mi o to ze jak uruchamiam po instalacji jest info tak jak by system był wogle nie zainstalowany, więcej nic nie ma..
Prawdopodobnie, gdybyś zaczął pisać poprawnie po polsku, cokolwiek więcej można byłoby z tego zrozumieć.
1. Sprawdziłeś wersję tak jak sugerował Albedo 0.64?
2. Wracając do Twojej wypowiedzi: kiedy pojawia się owe "info tak jak by system był wogle nie zainstalowany"? Po instalacji bezpośrednio? Po restarcie? Kiedy?
3. Jak brzmi owe "info"?
4. Co pokazuje się po restarcie komputera?
5. Jak - krok po kroku - instalowałeś system? Na stronie Prime OS jest instrukcja - korzystałeś z niej?
6. Z czego instalowałeś? CD/DVD czy pendrive? Jak przygotowałeś pendrive (czym)?
7. Na jakiej maszynie to instalujesz?
8. Czy zdajesz sobie sprawę, że jeśli nie udzielisz innej informacji niż "nie działa", to nikt nie jest w stanie Ci pomóc? Przynajmniej sensownie?
PS: O ile wiem, to Prime OS teoretycznie uruchamiać winien aplikacje Androida na desktopie. Jeśli to jest Twoim celem, to możesz się lekko zdziwić, że nie wszystkie aplikacje działają (bo w zasadzie nie ma takiego desktopu, który by to obsługiwał poprawnie; najlepiej zachowują się komputery z dotykowym ekranem, ale z tym też niekiedy są problemy). Może w istocie lepiej jest zrobić to wyżej sugerował TataPingu bądź zainstalować np. chromiumos, który - o ile wiem - obecnie już umożliwić winien uruchamianie aplikacji Androida?