Witaj na Forum Linuxiarzy
Zanim zalogujesz się, by pisać na naszym forum, zapoznaj się z kilkoma zasadami savoir-vivre'u w dziale Administracja.
Wiadomości z problemami zamieszczone w wątku "Przywitaj się" oraz wszelkie reklamy na naszym forum będą usuwane.
Cytat: melis w Dzisiaj o 07:42:11 PMMiędzy innymi dlatego też na mój podstawowy system, wybrałem Ubuntu z opcją pro :D na 10 lat spokojuJa osiadłem docelowo na Arch, ale nie wykluczam zmian na coś, co mniej będzie miało aktualizacji, Ubuntu to może raczej nie, ale powiem Wam moi drodzy, że wbrew pozorom, nie ma zbytnio z czego wybrać - jak odrzucasz debianopodobne, to niewiele zostaje 😁
Cytat: pavbaranov w Dzisiaj o 09:13:11 PMJeśli tak, to rozmiar pliku Zuśki przekracza maksymalny rozmiar jednego pliku w systemie FAT32.Tak właśnie myślę... FAT32 🤔
Cytat: melis w Dzisiaj o 06:30:17 PMTytuł o balena ether i Cachy Os. W treści balena i OpenSuse, a końcowo Fedora na Ventoy :DMożna się pogubić 😁
Cytat: Bercik w Dzisiaj o 01:12:39 PMJa u siebie wiążę to z wiekiem - im człowiek starszy, tym mniej się chce "ekscytować" :)No to się zgadza. Może nie tyle co chce/nie chce, ile po prostu inaczej na to spogląda wszystko. Między innymi dlatego też na mój podstawowy system, wybrałem Ubuntu z opcją pro :D na 10 lat spokoju