Witaj na Forum Linuxiarzy
Zanim zalogujesz się, by pisać na naszym forum, zapoznaj się z kilkoma zasadami savoir-vivre'u w dziale Administracja.
Wiadomości z problemami zamieszczone w wątku "Przywitaj się" oraz wszelkie reklamy na naszym forum będą usuwane.
Cytat: żuroni w Dzisiaj o 06:58:43 PMCytat: linux4ever w Dzisiaj o 06:23:08 PMWybierz w prefiksie wine windows7 to powinno pomóc.Jak już wspomniałem jestem początkujący na linuxie i mam nadzieję że zmieniłem to prawidłowo ale nie pomogło.
Grę uruchamiam przez Steam, który był już w systemie i z tego co mi wiadomo to gry uruchamiają się za pomocą proton.
Cytat: linux4ever w Dzisiaj o 06:23:08 PMWybierz w prefiksie wine windows7 to powinno pomóc.Jak już wspomniałem jestem początkujący na linuxie i mam nadzieję że zmieniłem to prawidłowo ale nie pomogło.
Cytat: żuroni w Dzisiaj o 06:17:41 PM@linux4ever gra chodzi na dx11.Cytat: linux4ever w Dzisiaj o 05:16:59 PMPotrzebne ci winetricks do lepszego zarządzania ustawieniami.Mam zainstalowane ale nie bardzo wiem jak miało by mi to pomóc.
Cytat: linux4ever w Dzisiaj o 05:16:59 PMPotrzebne ci winetricks do lepszego zarządzania ustawieniami.Mam zainstalowane ale nie bardzo wiem jak miało by mi to pomóc.