Witaj na Forum Linuxiarzy
Zanim zalogujesz się, by pisać na naszym forum, zapoznaj się z kilkoma zasadami savoir-vivre'u w dziale Administracja.
Wiadomości z problemami zamieszczone w wątku "Przywitaj się" oraz wszelkie reklamy na naszym forum będą usuwane.

Wasze screeny z pulpitu :)

Zaczęty przez sovtware, Październik 28, 2013, 04:01:50 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

MSki

linux4ever

"Dawniej ludzie uczyli się dla samych siebie, dziś robią to na pokaz. "-Konfucjusz

Yattaman

Na moim PC CachyOS dostał dożywocie – za dobre sprawowanie i nie ma szans na apelację 😎🔥 Laptop: i use Arch, btw...😜

linux4ever

"Dawniej ludzie uczyli się dla samych siebie, dziś robią to na pokaz. "-Konfucjusz

debbixon69

Taki tam mój Debian

Debian 13 64-bit + LXDE | LXDE is LIFE, LXDE is LOVE | Debian rządzi, Debian radzi, Debian nigdy Cię nie zdradzi !

MSki

Albedo 0.64

Linux registered user 556565
Powered by Debian

MSki

..i na drugim dysku

dopóty, dopóki się nie sypnie, lub nie skończy oficjalne wsparcie.

linux4ever

microsofter

Zmieniłem system, właśnie zainstalowałem Solaris Express:

Zobaczymy, czy okaże się równie świetny, jak OpenSolaris. Środowisko, jak widać, jest takie samo, czyli Gnome.

ps. Taka ciekawostka, miesiąc temu Larry Ellison (szef Oracle) dogonił Muska i został najbogatszym człowiekiem świata.
były: Sun Solaris, Oracle Solaris, OpenSolaris; jest Solaris Express + m0n0wall + Solaris powered NAS

linux4ever

Przerobiony Devuan po aktualizacji z Chimaera 4 z SYS V Init  czego akurat tu nie widać:

@Tanker @Yattaman A jak wyglądają wasze systemy ?

PS: Musiałem zainstalować neofetch gdyż brak fastfetch w repozytorium.

Yattaman

Cytat: linux4ever w Listopad 02, 2025, 02:20:37 PM@Tanker @Yattaman A jak wyglądają wasze systemy ?
A proszę bardzo 😉
PC:

Laptop:
Na moim PC CachyOS dostał dożywocie – za dobre sprawowanie i nie ma szans na apelację 😎🔥 Laptop: i use Arch, btw...😜

jankycoder

Jeden z Was miał na KDE taki fajny popielaty themes... Jak się nazywa ten motyw? Potrzebuję na CachyOS.

Zobacz najnowsze wiadomości na forum