Witaj na Forum Linuxiarzy
Zanim zalogujesz się, by pisać na naszym forum, zapoznaj się z kilkoma zasadami savoir-vivre'u w dziale Administracja.
Wiadomości z problemami zamieszczone w wątku "Przywitaj się" oraz wszelkie reklamy na naszym forum będą usuwane.

Nie działa skaner Brother DCP-J315W pod MX-em 25

Zaczęty przez mirekc, Styczeń 24, 2026, 09:26:33 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

ciubaka

Tak, forum MX i w ogóle większość tego co dotyczy tej dystrybucji w języku polskim prowadzi zdaje się jeden z uczestników tego forum, Kolega Fibogacci. Niestety tu od dawna nieaktywny, a szkoda. Osoba wysokiej kultury i dużej wiedzy, potrafiąca dużo pomóc. Możesz zawsze spróbować wysłać mu stąd wiadomość prywatną, jest szansa że odczyta i da jakieś wsparcie. On zawsze bardzo przejmowaŁ się, aby MX Linux działał sprawnie i miał dobrą opinię wśród użytkowników. Mnie przekonał i zachęcił, jestem wielce zadowolony z korzystania z tego systemu.
MX, Arch, Sparky i ewentualnie Q4 - oto moje wybory...

mirekc

Cytat: ciubaka w Dzisiaj o 02:06:35 PMTak, forum MX i w ogóle większość tego co dotyczy tej dystrybucji w języku polskim prowadzi zdaje się jeden z uczestników tego forum, Kolega Fibogacci. Niestety tu od dawna nieaktywny, a szkoda.
O właśnie! Jak zaczynałem przygodę z MX-em, to on jeszcze był aktywny. Trochę go tutaj brakuje.

melis

Poprzez FB łatwo nawiązać z nim kontakt. Niestety życie wielu z nas pochłania na tyle, że zmieniają się priorytety.

Zobacz najnowsze wiadomości na forum