Witaj na Forum Linuxiarzy
Zanim zalogujesz się, by pisać na naszym forum, zapoznaj się z kilkoma zasadami savoir-vivre'u w dziale Administracja.
Wiadomości z problemami zamieszczone w wątku "Przywitaj się" oraz wszelkie reklamy na naszym forum będą usuwane.

Cześć

Zaczęty przez mw, Sierpień 21, 2014, 01:13:31 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

mw

Szukam sensownej dystrybujcji do biura, "Siedzę na linuxie" jakieś 14 lat, zaczynałem od Slackware, trochę openSUSE, RH, Ubu itd., zasadniczo po Slaku przebywam na Archu - niestety coraz mniej mi się podoba, po zmianie (może inaczej: w okilicach zmiany ..) na systemd mam masę problemów, jakoś coraz mniej stabilnie, jakieś zwiechy przy kilku % usage procesora, drukarka ginie, wadliwy pakiet DOSEMU przez chyba 2 lata(!) w repozytorium itd. To co mnie trzyma przy Archu to łatwość grzebania w nim i kompilowania extra potrzebnych rzeczy. To tyle. pozdrawiam

Vojta

Oj tam, nie będę zajmował więcej miejsca na Internetach, niż to niezbędne, więc witam serdecznie, jestem Wojtek, jestem z Wawy i właśnie po pewnych perturbacjach zainstalowałem Minta 17. Jestem zielony, więc pewnie Was będę męczył noobowymi pytaniami ;-) Czołem! :-)

Zobacz najnowsze wiadomości na forum