Witaj na Forum Linuxiarzy
Zanim zalogujesz się, by pisać na naszym forum, zapoznaj się z kilkoma zasadami savoir-vivre'u w dziale Administracja.
Wiadomości z problemami zamieszczone w wątku "Przywitaj się" oraz wszelkie reklamy na naszym forum będą usuwane.

szybkość płynnośc moja opinia OpenSuse Tumbleweed Gnome

Zaczęty przez sovtware, Październik 29, 2024, 01:36:44 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

sovtware

Jest to możliwe czy tylko mi się tak wydaje zainstalowałem sobie OpenSuse Tumbleweed z płyty live i również pulpit Gnome i zaskoczony jestem szybkością i płynnością teraz jestem zmuszony udostępniać sobie internet z telefonu i nie rozłącza mnie co jakiś czas i filmy z youtube chodzą w rozdzielczości 360 lub 480 nie tak jak w Ubuntu z internetu z telefonu 144   Packman repo dodane lecz nic z niego nie instalowałem jeżeli chodzi o kodeki  filmy itp: wszystko hula i Gnome 47 faktycznie OpenSuse szybciej i płynniej chodzi od Ubuntu LTS
w którym nie które aktualizacje musiałem ponowić po mi nie chciało pobierać a tu jest

Zostaję na tej dystrybucji mam nadzieje że nie rozsypie mi się po kliku aktualizacjach w razie jakiś problemów będę pisał

linux4ever

A czemu tylko 480p ? Toć to pikseloza w stosunku do 720p i powyżej.

No i co do aktualizacji systemu to jak szybkie są serwery lustrzane ?

Na razie tyle.
"Powiedz mi, a zapomnę, pokaż mi, a zapamiętam, pozwól mi zrobić, a zrozumiem. "-Konfucjusz

sovtware

Cytat: linux4ever w Październik 29, 2024, 01:55:30 PMA czemu tylko 480p ? Toć to pikseloza w stosunku do 720p i powyżej.

No i co do aktualizacji systemu to jak szybkie są serwery lustrzane ?

Na razie tyle.

Jak szybkie serwery są w ubuntu a jakie w OpenSuse tego nie wiem szybkość internetu sprawdzę jak będę w domu dlaczego 480 a nie więcej mi pokazuje filmy YouTube nie wiem moim zdaniem udostępnić internet z telefonu to też jest słabszy a tu gdzie teraz wynajmuje mieszkanie na czas remontu w moim  zasięg słaby ale w Ubuntu mi przerywał a w OpenSuse nie i pulpit Gnome chodzi płynnie i szybko

Zobacz najnowsze wiadomości na forum