Witaj na Forum Linuxiarzy
Zanim zalogujesz się, by pisać na naszym forum, zapoznaj się z kilkoma zasadami savoir-vivre'u w dziale Administracja.
Wiadomości z problemami zamieszczone w wątku "Przywitaj się" oraz wszelkie reklamy na naszym forum będą usuwane.

Kamera Zewnętrzna IP Eurolook

Zaczęty przez morthy, Wrzesień 29, 2024, 07:48:06 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

morthy

Potrzebuję jakieś oprogramowanie do
Kamera IP WiFi DS-5MP3602-T EUROLOOK

Na Androida mam HPLUS
Ważne żeby można było zapisać na komputerze nagrania z kamerki.

linux4ever

Przechwytywać różne urządzenia potrafi odtwarzacz vlc to samo z zapisywaniem do pliku.

Videolan czyli vlc przechwytuje tz streamy czyli nadawanie sygnału audio i video.

Tu poradniki:

Powodzenia.
"Powiedz mi, a zapomnę, pokaż mi, a zapamiętam, pozwól mi zrobić, a zrozumiem. "-Konfucjusz

morthy

Cytat: linux4ever w Wrzesień 30, 2024, 12:38:32 PMPrzechwytywać różne urządzenia potrafi odtwarzacz vlc to samo z zapisywaniem do pliku.

Videolan czyli vlc przechwytuje tz streamy czyli nadawanie sygnału audio i video.

Tu poradniki:

Powodzenia.
Przechwytywać, ale przecież nie będę całego dnia oglądał żeby zapisać.

pavbaranov

Cytat: morthy w Wrzesień 30, 2024, 09:49:37 PMPrzechwytywać, ale przecież nie będę całego dnia oglądał żeby zapisać.
To może sprecyzuj pytanie skierowane do nas, bo po tym komentarzu absolutnie nie wiadomo o co Ci chodzi.

linux4ever

I z kamerami internetowymi współpracuje też obs studio:

"Powiedz mi, a zapomnę, pokaż mi, a zapamiętam, pozwól mi zrobić, a zrozumiem. "-Konfucjusz

Zobacz najnowsze wiadomości na forum