Witaj na Forum Linuxiarzy
Zanim zalogujesz się, by pisać na naszym forum, zapoznaj się z kilkoma zasadami savoir-vivre'u w dziale Administracja.
Wiadomości z problemami zamieszczone w wątku "Przywitaj się" oraz wszelkie reklamy na naszym forum będą usuwane.

Życie.

Zaczęty przez MartinKonicny, Lipiec 31, 2024, 01:07:18 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

MartinKonicny

Witam, nazywam się Marcin. Mam 56 lat mieszkam z matką, uczę w szkole przedmiotów informatycznych, opowiadam nie śmieszne żarty i jestem prawiczkiem. Szukam stałej partnerki, moje wymagania: ogar linux, zgrywa ubuntu, umie dzielić dysk na partycje. Możliwy meet na cybertronie. W 2009 wygrałem turniej counter strike 1.6 na lanie w kafejce internetowej. 10 lat temu na imprezie w butelkę rozbieraną i zamiast się rozebrać to rozebrałem dysk twardy na części. Informatyką interesuje się już 33 lat od kiedy wyszła pierwsza wersja linuxa. W 3 klasie liceum poszarpałem się z "kolegą" który używał windowsa xp. Z moją mamą komunikuje się już tylko w cmd, a z kobietami mailowo. Jestem zmęczony życiem, w pracy sypiam na javie ;) Jedynym miejscem, gdzie mogę uciec od rzeczywistości, jest wirtualny świat programowania.

linux4ever

"Powiedz mi, a zapomnę, pokaż mi, a zapamiętam, pozwól mi zrobić, a zrozumiem. "-Konfucjusz

Zobacz najnowsze wiadomości na forum