Witaj na Forum Linuxiarzy
Zanim zalogujesz się, by pisać na naszym forum, zapoznaj się z kilkoma zasadami savoir-vivre'u w dziale Administracja.
Wiadomości z problemami zamieszczone w wątku "Przywitaj się" oraz wszelkie reklamy na naszym forum będą usuwane.

Steam - dzielimy się swoimi grami itp: na Linuxie

Zaczęty przez sovtware, Styczeń 30, 2024, 11:45:13 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

linuxbest2024

Diablo 2 Resurrected Uruchamiane przez Heroic Games Launcher na Wine Cachy OS.

Yattaman

Na moim PC CachyOS dostał dożywocie – za dobre sprawowanie i nie ma szans na apelację 😎🔥 Laptop: i use Arch, btw...😜

Yattaman

Na moim PC CachyOS dostał dożywocie – za dobre sprawowanie i nie ma szans na apelację 😎🔥 Laptop: i use Arch, btw...😜

linuxbest2024

Suffering 1 +2 Uruchamiane na CahyOS bez lutrisów. Bezpośrednio ze skrótów na pulpicie.Wine CachyOS.Wersja Pudełkowa  z Serii Extra Gra. Nie wiem dlaczego ,ale wersja z GOG czasami się nie uruchamiała mi.

linuxbest2024

Colin McRae Rally 4 Uruchamiać prosto ze skrótu na pulpicie przez Wine-CachyOS na CachyOS. Na lutrisach i heroicach gra się nie uruchamia.

linuxbest2024

Need For Speed Most Wanted Polecam uruchamiać grę przez Heroic Games (Testowane na CachyOS)

linuxbest2024

ZAX The Alien hunter Gra działa.Uruchamiana przez Heroic Games Launcher. na CachyOS.

linuxbest2024

Need For Speed Carbon Działa bez problemu. Uruchamiana przez Heroic Games Launcher na CachyOS.

linuxbest2024

Quake 2 Wersja ze steama. Proton CachyOS (Native Package).

linuxbest2024

Midnight GT Działa po uruchomieniu bezpośrednio z pliku game exe z katalogu gry.

linuxbest2024

Original War Wersja ,którą sprawdzałem i działa ,to ta ze Steam na protonie Cachy OS (native)

linuxbest2024

Titan Quest Gra w wersji Anniversary Edition ze steama działa bez problemu na Protonie 9.0-4

linuxbest2024

Torchlight 2 Wersja steamowa działa na proton CachyOS (native package) bez problemu.

linuxbest2024

Two Worlds Epic Edition działa w wersji steamowej przez proton CachyOS (native-package)

linuxbest2024

Postal 1 Gra w wersji ze steama działa bez problemu na proton CachyOS (native package)

Zobacz najnowsze wiadomości na forum