Witaj na Forum Linuxiarzy
Zanim zalogujesz się, by pisać na naszym forum, zapoznaj się z kilkoma zasadami savoir-vivre'u w dziale Administracja.
Wiadomości z problemami zamieszczone w wątku "Przywitaj się" oraz wszelkie reklamy na naszym forum będą usuwane.

Jaki odtwarzacz audio wybrać

Zaczęty przez linux4ever, Wrzesień 24, 2023, 09:56:59 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

linux4ever

Jaki odtwarzacz audio jest wygodny i szybki ?

Czy odtwarzacz audio potrzebuje wiele wtyczek ?

Jaki jest polecany odtwarzacz w swej klasie ?

Zapraszam do dyskusji.
"Powiedz mi, a zapomnę, pokaż mi, a zapamiętam, pozwól mi zrobić, a zrozumiem. "-Konfucjusz

CDeB

Używam od zawsze Clementine, bo choć podobno (tak twierdzą co poniektórzy) generuje najgorszą jakość dźwięku to wygoda i łatwość tworzenia playlist i generalnie obsługa, nieporównywalna z innymi odtwarzaczami.
Bo, jak się okazuje, kolorowy pejzaż utkany z pragnień, który tworzymy w głowie, natychmiastowo może zostać zamazany kleksem rozczarowania.

sovtware

odtwarzacz Audio używam Audacious nie ma lepszego odtwarzacza po instalacji ma wszystkie potrzebne wtyczki by wszystko uruchomić

linux4ever

Cytat: sovtware w Wrzesień 24, 2023, 02:39:58 PModtwarzacz Audio używam Audacious nie ma lepszego odtwarzacza po instalacji ma wszystkie potrzebne wtyczki by wszystko uruchomić

A znasz  program xmms?

Niby szybszy ale chyba z komend.

To strona projektu: https://www.xmms.org/

Do audio używam  VLC

"Powiedz mi, a zapomnę, pokaż mi, a zapamiętam, pozwól mi zrobić, a zrozumiem. "-Konfucjusz

MSki

Zobacz najnowsze wiadomości na forum