Witaj na Forum Linuxiarzy
Zanim zalogujesz się, by pisać na naszym forum, zapoznaj się z kilkoma zasadami savoir-vivre'u w dziale Administracja.
Wiadomości z problemami zamieszczone w wątku "Przywitaj się" oraz wszelkie reklamy na naszym forum będą usuwane.

standardowe witam :)

Zaczęty przez jinkis, Luty 25, 2016, 12:03:46 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

jinkis

Witam serdecznie wszystkich,
widziałem, że do forum zarejestrowało się całkiem  spore grono, ponieważ czytam je od dłuższego czasu postanowiłem również zasilić szeregi tego klubu ;) dla osób, które nie lubią czytać (tl;dr): Witam!!!
Dla pozostałych napiszę kilka słów o mnie :)
Z linuksem żyje dopiero kilka lat, a głównym systemem obecnie jest tylko i wyłącznie ubuntu (z unity) :) aczkolwiek miewałem już różne systemy, cały czas testuje dystrybucję i środowiska wszystko na live usb (wiem że nie daje to pełnej mocy ale ogranicza mnie czas niestety) nawet jak zamiast produktów canonical instalowałem inne distro to na koniec testów zazwyczaj około 2 tygodniowych wracałem do ubuntu. Na pewno wiele osób się ze mną zgodzi, że im dłużej z "pingwinem" tym jest coraz większy fun.
Ale co tak naprawdę mnie skłoniło do przejścia na "drugą stronę mocy"? można długo wymieniać dla przykładu napiszę, że ciekawość, inność, podejście do odbiorcy, no i chyba najbardziej szybki internet  ;D dzięki niemu tak naprawdę zacząłem pobierać dystrybucję, wcześniej nie chciało mi się czekać, takie prędkości były :D ale żeby nie było zawszę jeśli mogę korzystam z innych niż popularne do obrzydzenia znane nam firmy mam kilka na takiej liście :P zapewne wy też macie takie czarne afroamerykańskie owce wśród producentów.
Liczę na dyskusję rzeczowe a czasem bardziej luźne rozmowy, a najbardziej że powróci na forum trochę życia (bywało lepiej jeśli chodzi o to ;)).
Jeszcze raz witam wszystkich:)

Albedo 0.64

Witam również serdecznie w naszym gronie. Jak widzę, masz już spore doświadczenie i byłoby miło, gdybyś się podzielił swoją wiedzą z początkującymi użytkownikami i pomagał im w rozwiązywaniu problemów. Forum i strona linuxiarze.pl żyje i jest aktywna. Mniejsza ilość postów może świadczyć o mniejszej ilości problemów, nie każdy czuje potrzebę pisania bez wyraźnej potrzeby. Ilość i jakość zamieszczanych tu informacji jest wystarczająca, by znaleźć odpowiedź na większość problemów, z którymi stykają się początkujący użytkownicy. Ja codziennie monitoruję forum i w razie potrzeby jestem do dyspozycji. Moja dystrybucja to LMDE, pulpit Mate. Pozdrawiam.
Linux registered user 556565